Tegenwoordig stikt het van de telefoonreparatiebedrijven, echter zijn er op dit moment zoveel verschillende bedrijven dat u als klant door de bomen het bos niet meer ziet.

Herstel Friesland is zich hiervan bewust en probeert zich om deze reden te onderscheiden van andere bedrijven. De meeste bedrijven repareren voornamelijk schermpjes, batterijen en hier en daar een laadpoort van een toestel, maar Herstel Friesland laat het hier niet bij.
Naast het vervangen van ‘reguliere’ onderdelen, doen we tegenwoordig ook aan microsolderen!

Wat is microsolderen?

Microsolderen is het verhelpen van problemen op chipniveau, dit houdt in dat deze onderdelen niet met een schroevendraaier te vervangen zijn; Dit gebeurt met een zogeheten SMD-soldeerstation. We kunnen hiermee bijvoorbeeld een chip vervangen die het laden van uw toestel regelt, het telefoonsignaal regelt of de kompasfunctie. Ook komt het vaak voor dat er schade wordt aangebracht bij een reparatie door een ander bedrijf, wat voor dit bedrijf als onherstelbaar beschouwd wordt. Dit kunnen wij repareren!

IMG 1439IMG 3334Waarom microsolderen?

We hebben ons gespecialiseerd in microsolderen, omdat dit voor ons toekomst biedt en we ons hiermee kunnen onderscheiden van andere bedrijven. We zien veel klanten die na een nare ervaring bij een ander bedrijf bij ons komen om het alsnog te laten repareren. We hopen hiermee onze klanten bewust te maken van verschillen in reparatiebedrijven, en hiermee duidelijk te maken om direct naar het juiste adres te gaan; Herstel Friesland.

Bij welke apparaten wordt microsolderen toegepast?

Dit varieert enorm. We zien naast chips van telefoons allerlei apparatuur voorbij komen, zoals een laadpoort van een laptop, een navigatiesysteem in een auto, het knopje van uw autosleutel die niet meer klikt tot een weegcomputer van een vrachtwagen of zelfs een zwangerschapsmelder van een paard!

Resultaten:

Dit jaar hebben we meer dan 300 soldeerklussen mogen uitvoeren voor klanten uit heel Nederland. Herstel Friesland staat daarom ook bekend als dé specialist op dit gebied!

Hieronder een aantal voorbeelden van door ons uitgevoerde microsoldeeropdrachten:

IMG 3317IMG 5795

IMG 4231IMG 4232

IMG 5691IMG 1439

reparatie aanmelden gsmherstel frieslandToestel aanmelden voor reparatie Langsbrengen, opsturen of op laten halen?

horizontal login module joomla